Emőke egyre szemtelenebb

„Tojást dobálni szabad” -szajkózta ugyanazt,
amit a Kuruc.infón is szokott

Novák Előd egyre erőszakosabb viselkedéséről érdemes megtekinteni Kiss Endre Farkas kényszerblogger nagyszerű videóját, amely tökéletesen tükrözi a magyar „Weimari köztársaság” tehetetlenségét a provokáló ostoba csürhével szemben.
Novák Előd tojással és kürttel érkezett a Fővárosi Közgyűlésre, ahol a szélsőjobboldal képzelt, azaz nem létező madarát a Turult ábrázoló szobor sorsáról szándékoztak a képviselők dönteni.
Miután a biztonsági őrök tájékoztatták az ifjú munkanélkülit, hogy a tojást nem engedik bevinni, a Kuruc.info szerkesztő egyre nagyobb hangon kiabált demokráciáért, miközben 40 kilós testével sikerült megakadályoznia a képviselők terembe való bejutását is.
Végül győztek az ajtónállók és a nagyhangú csemete önként meghátrált.
A felvétel érdekessége, hogy Novák Előd mellett jól megfigyelhető Varga_Tamás_Koszorúdobáló is, annak ismételt ékes bizonyítékaként, hogy a csőcselék magja egy ismétlődően felbukkanó, ugyanazon személyekből álló kicsiny horda csupán, amelynek bár nagy a füstje, a lángja még jelentéktelen ahhoz, hogy egy egész népet megfélemlítsen.
A videó megtekintése után mindenképpen ajánlatos tízig elszámolni, mielőtt cselekednénk...